EFEAlacant

La presidenta del PPCV, Isabel Bonig, ha desitjat hui, "en allò personal, tot el millor" per a l'exconsellera Milagrosa Martínez, citada pel TSJCV perquè ingresse voluntàriament a la presó el pròxim dia 24 després de ser confirmada la seua condemna en la peça del cas Gürtel relativa al pavelló valencià en Fitur.

Bonig ha fet aquestes declaracions, a preguntes dels periodistes, instants abans d'assistir, juntament amb el president dels populars alacantins, José Císcar, a l'acte de commemoració del 174 aniversari de la fundació de la Guàrdia Civil a Alacant, celebrat en la Caserna de la capital de la província.

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) ha citat dimecres que ve, 23 de maig, a huit dels onze condemnats en la trama del cas Gürtel referida al pavelló valencià en Fitur que encara segueixen lliures, entre ells Miraculosa Martínez, perquè ingressen voluntàriament a la presó l'endemà.

Preguntada sobre aquest assumpte en relació amb Miraculosa Martínez, la dirigent del PPCV ha manifestat que, "en allò personal", li "dol, però, a la fi, és una sentència judicial ferma i les sentències s'executen i es compleixen".

"Per tant, res a dir i desitjar-li, de debò, en allò personal, tot el millor" a Milagrosa Martínez, ha assenyalat Bonig.

Dimarts passat, un dels advocats que ha defensat a la també expresidenta de Les Corts Valencianes en aquest procés va confirmar que Milagrosa Martínez presentarà un recurs d'empar davant el Tribunal Constitucional en entendre que la seua condemna a 9 anys de presó en aquesta peça de la trama Gürtel, confirmada pel Tribunal Suprem, vulnera el seu dret a la presumpció d'innocència.