EFEValència

La Comunitat Valenciana viurà un cap de setmana marcat per les altes temperatures, que en el cas de diumenge portarà a declarar l'alerta groga per calor a l'interior i la costa de la meitat sud de la província de València, i el cel clar a excepció d'aquest divendres, que registra pluges febles acompanyades de tempesta i fang.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia, per al dissabte s'espera predomini de cel serè amb temperatures mínimes amb pocs canvis i màximes en ascens, més acusat a l'interior i sud de la província de València, on pujaran com a mínim entre quatre i sis graus, mentre el vent bufarà del sud i sud-est fluix, amb intervals de brises a la costa.

Per al diumenge es preveu cel poc ennuvolat o clar i temperatures en general en lleuger ascens, amb vent del sud i sud-est fluix, amb intervals de brises a la costa.

Segons Aemet, per a aquest divendres s'espera cel amb intervals de núvols baixos tendint al llarg del matí a poc ennuvolat o clar, així com temperatures amb pocs canvis, excepte a l'interior de la província de València, on baixaran les màximes, i vent de component est fluix, amb intervals de moderat durant la tarda.

La matinada ha estat molt càlida, amb mínimes que no han baixat de 24 graus a fins i tot de 25 en moltes localitats litorals.

El valor més alt ha estat a Miramar, amb 25,3 graus, seguit per Xàbia i Oliva (25,0), Pego (24,7), l'Aeroport de València, València i Castelló (24,3), i Benidorm i Alacant (23,9 graus).